Looking For Anything Specific?

Ωραριο Καταστηματων Σαββατο / ΘΕΡΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ 2018 - PELLAin - Αγαπητοί πελάτες, σας ενημερώνουμε πως το κατάστημα αμαρουσίου αυτή την περίοδο θα δέχεται πελάτες για αγορές και παραλαβή παραγγελιών με έκδοση τιμολογίου.

Ωραριο Καταστηματων Σαββατο / ΘΕΡΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ 2018 - PELLAin - Αγαπητοί πελάτες, σας ενημερώνουμε πως το κατάστημα αμαρουσίου αυτή την περίοδο θα δέχεται πελάτες για αγορές και παραλαβή παραγγελιών με έκδοση τιμολογίου.. Το πασχαλινό ωράριο των καταστημάτων θα διαρκέσει έως και το μεγάλο σάββατο, 7 απριλίου. Με εξαίρεση τα πολυκαταστήματα και τις μεγάλες αλυσίδες που λειτουργούν καθημερινά (9 το πρωί με 9 το βράδυ και το σάββατο 9 το πρωί με 6 το απόγευμα). Αύριο μεγάλη παρασκευή τα καταστήματα θα ανοίξουν στις 13. Σε ισχύ το εορταστικό ωράριο, καθώς σήμερα, σάββατο 21 δεκεμβρίου, τα εμπορικά καταστήματα θα μείνουν ανοιχτά μέχρι τις 9 το βράδυ. Η γενική γραμματεία εμπορίου & προστασίας του καταναλωτή του υπουργείου ανάπτυξης & επενδύσεων ενημερώνει ότι το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων έχει ως εξής

Τι ώρα θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα το μεγάλο σάββατο. Εορταστικό ωράριο καταστημάτων σήμερα 'μεγάλο σάββατο' το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων θα είναι από τις 07:00 το πρωί έως τις 20:00 το βράδυ. Το ωράριο των καταστημάτων σήμερα, σάββατο 30 μαΐου. Σε ισχύ το εορταστικό ωράριο, καθώς σήμερα, σάββατο 21 δεκεμβρίου, τα εμπορικά καταστήματα θα μείνουν ανοιχτά μέχρι τις 9 το βράδυ. Εορταστικό ωράριο καταστημάτων τη μεγάλη εβδομάδα.

KAPTEPIA: ITEA: ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΑΓΩΓΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ...
KAPTEPIA: ITEA: ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΑΓΩΓΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ... from 1.bp.blogspot.com
Αναλυτικότερα, το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων θα έχει ως εξής Ταχυδρομικά καταστήματα με διευρυμένο ωράριο λειτουργίας. Κορυφώνεται το σάββατο το κύμα καύσωνα με θερμοκρασίες έως 43 βαθμούς. .(εσεε) ζήτησε από την υπουργό εργασίας, έφη αχτσιόγλου, την κήρυξη ως υποχρεωτικής της εθιμικής και θρησκευτικής αργίας των θεοφανείων για σήμερα, σάββατο 6 ιανουαρίου. Το πασχαλινό ωράριο των καταστημάτων θα διαρκέσει έως και το μεγάλο σάββατο, 7 απριλίου. Σε πασχαλινούς ρυθμούς κινείται πλέον και η αγορά και τα καταστήματα δουλεύουν με διευρυμένο ωράριο. Το ωράριο των καταστημάτων σήμερα μ. Πρώτη προπόνηση στην αυστρία και φιλικό το σάββατο.

Ταχυδρομικά καταστήματα με διευρυμένο ωράριο λειτουργίας.

Ταχυδρομικά καταστήματα με διευρυμένο ωράριο λειτουργίας. Πρώτη προπόνηση στην αυστρία και φιλικό το σάββατο. Το εορταστικό ωράριο καταστημάτων έχει ήδη μπει σε εφαρμογή σε όλη την επικράτεια. Για να ενημερωθείτε σχετικά με το αν έχετε ενταχθεί στο συνεχές ή στο τμηματικό ωράριο μπορείτε να απευθυνθείτε στο αρμόδιο. Σε ισχύ το εορταστικό ωράριο, καθώς σήμερα, σάββατο 21 δεκεμβρίου, τα εμπορικά καταστήματα θα μείνουν ανοιχτά μέχρι τις 9 το βράδυ. Το σάββατο της ανάστασης και την κυριακή του πάσχα, θα εξελιχθούν τα σχέδια αποτροπής υπεράριθμων. Το ωράριο των καταστημάτων σήμερα, σάββατο 30 μαΐου. Το ωράριο του πάσχα των καταστημάτων. Ποιο το ωράριο τη μεγάλη παρασκευή; Από τις 10 το πρωί ανοίγουν τα καταστήματα, ωράριο που ισχύει και για τα εμπορικά καταστήματα (malls). Το πασχαλινό ωράριο των καταστημάτων θα διαρκέσει έως και το μεγάλο σάββατο, 7 απριλίου. Κλειστά από την πέμπτη 03 ιανουαρίου 2019 θα επανέλθει το ωράριο που ακολουθείται. Η γενική γραμματεία εμπορίου & προστασίας του καταναλωτή του υπουργείου ανάπτυξης & επενδύσεων ενημερώνει ότι το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων έχει ως εξής

Το ωράριο του πάσχα των καταστημάτων. .(εσεε) ζήτησε από την υπουργό εργασίας, έφη αχτσιόγλου, την κήρυξη ως υποχρεωτικής της εθιμικής και θρησκευτικής αργίας των θεοφανείων για σήμερα, σάββατο 6 ιανουαρίου. Αύριο μεγάλη παρασκευή τα καταστήματα θα ανοίξουν στις 13. Από τις 10 το πρωί ανοίγουν τα καταστήματα, ωράριο που ισχύει και για τα εμπορικά καταστήματα (malls). Υπενθυμίζεται ότι τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά τη δευτέρα του πάσχα (9/4).

TOYITI SALES - Step Color's
TOYITI SALES - Step Color's from www.stepcolors.gr
Από τις 09:00 μέχρι και τις 15:00 θα λειτουργήσουν το μεγάλο σάββατο τα εμπορικά καταστήματα. Από τις 10 το πρωί ανοίγουν τα καταστήματα, ωράριο που ισχύει και για τα εμπορικά καταστήματα (malls). Από την πέμπτη 22 απριλίου 2021 ξεκινάει το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων για την περίοδο του πάσχα. Τι ώρα θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα το μεγάλο σάββατο. Αύριο μεγάλη παρασκευή τα καταστήματα θα ανοίξουν στις 13. Το ωράριο του νυχτερινού τιμολογίου καθορίζεται από το δεδδηε. Ταχυδρομικά καταστήματα με διευρυμένο ωράριο λειτουργίας. Το πασχαλινό ωράριο των καταστημάτων θα διαρκέσει έως και το μεγάλο σάββατο, 7 απριλίου.

Το σάββατο της ανάστασης και την κυριακή του πάσχα, θα εξελιχθούν τα σχέδια αποτροπής υπεράριθμων.

Για τις επιχειρήσεις που εφαρμόζουν διακεκομμένο ωράριο : Το ωράριο των καταστημάτων σήμερα, σάββατο 30 μαΐου. Για την ασφάλεια όλων μας, σας ενημερώνουμε ότι εφαρμόζουμε σύστημα ελεγχόμενης πρόσβασης στα καταστήματά μας. Το ωράριο του νυχτερινού τιμολογίου καθορίζεται από το δεδδηε. Το ωράριο του πάσχα των καταστημάτων. Εορταστικό ωράριο καταστημάτων σήμερα 'μεγάλο σάββατο' το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων θα είναι από τις 07:00 το πρωί έως τις 20:00 το βράδυ. Αναλυτικότερα, το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων θα έχει ως εξής Το ωράριο των καταστημάτων σήμερα μ. Κλειστά από την πέμπτη 03 ιανουαρίου 2019 θα επανέλθει το ωράριο που ακολουθείται. Με εξαίρεση τα πολυκαταστήματα και τις μεγάλες αλυσίδες που λειτουργούν καθημερινά (9 το πρωί με 9 το βράδυ και το σάββατο 9 το πρωί με 6 το απόγευμα). Για να ενημερωθείτε σχετικά με το αν έχετε ενταχθεί στο συνεχές ή στο τμηματικό ωράριο μπορείτε να απευθυνθείτε στο αρμόδιο. Εορταστικό ωράριο καταστημάτων τη μεγάλη εβδομάδα. .(εσεε) ζήτησε από την υπουργό εργασίας, έφη αχτσιόγλου, την κήρυξη ως υποχρεωτικής της εθιμικής και θρησκευτικής αργίας των θεοφανείων για σήμερα, σάββατο 6 ιανουαρίου.

.(εσεε) ζήτησε από την υπουργό εργασίας, έφη αχτσιόγλου, την κήρυξη ως υποχρεωτικής της εθιμικής και θρησκευτικής αργίας των θεοφανείων για σήμερα, σάββατο 6 ιανουαρίου. Από τις 09:00 μέχρι και τις 15:00 θα λειτουργήσουν το μεγάλο σάββατο τα εμπορικά καταστήματα. Αύριο μεγάλη παρασκευή τα καταστήματα θα ανοίξουν στις 13. Με εξαίρεση τα πολυκαταστήματα και τις μεγάλες αλυσίδες που λειτουργούν καθημερινά (9 το πρωί με 9 το βράδυ και το σάββατο 9 το πρωί με 6 το απόγευμα). Από την πέμπτη 22 απριλίου 2021 ξεκινάει το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων για την περίοδο του πάσχα.

Πάσχα: Δώρα και λαμπάδες «ζέσταναν» την αγορά - Πώς θα ...
Πάσχα: Δώρα και λαμπάδες «ζέσταναν» την αγορά - Πώς θα ... from images32.inewsgr.com
Το ωράριο του πάσχα των καταστημάτων. Αγαπητοί πελάτες, σας ενημερώνουμε πως το κατάστημα αμαρουσίου αυτή την περίοδο θα δέχεται πελάτες για αγορές και παραλαβή παραγγελιών με έκδοση τιμολογίου. Εορταστικό ωράριο καταστημάτων σήμερα 'μεγάλο σάββατο' το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων θα είναι από τις 07:00 το πρωί έως τις 20:00 το βράδυ. Τι ώρα θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα το μεγάλο σάββατο. Το ωράριο των καταστημάτων σήμερα μ. Ταχυδρομικά καταστήματα με διευρυμένο ωράριο λειτουργίας. Κλειστά από την πέμπτη 03 ιανουαρίου 2019 θα επανέλθει το ωράριο που ακολουθείται. Με εξαίρεση τα πολυκαταστήματα και τις μεγάλες αλυσίδες που λειτουργούν καθημερινά (9 το πρωί με 9 το βράδυ και το σάββατο 9 το πρωί με 6 το απόγευμα).

Από την πέμπτη 22 απριλίου 2021 ξεκινάει το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων για την περίοδο του πάσχα.

Για την ασφάλεια όλων μας, σας ενημερώνουμε ότι εφαρμόζουμε σύστημα ελεγχόμενης πρόσβασης στα καταστήματά μας. Ποιο το ωράριο τη μεγάλη παρασκευή; Από τις 10 το πρωί ανοίγουν τα καταστήματα, ωράριο που ισχύει και για τα εμπορικά καταστήματα (malls). Αγαπητοί πελάτες, σας ενημερώνουμε πως το κατάστημα αμαρουσίου αυτή την περίοδο θα δέχεται πελάτες για αγορές και παραλαβή παραγγελιών με έκδοση τιμολογίου. Κορυφώνεται το σάββατο το κύμα καύσωνα με θερμοκρασίες έως 43 βαθμούς. Εορταστικό ωράριο καταστημάτων τη μεγάλη εβδομάδα. Αύριο μεγάλη παρασκευή τα καταστήματα θα ανοίξουν στις 13. Από την πέμπτη 22 απριλίου 2021 ξεκινάει το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων για την περίοδο του πάσχα. Με εξαίρεση τα πολυκαταστήματα και τις μεγάλες αλυσίδες που λειτουργούν καθημερινά (9 το πρωί με 9 το βράδυ και το σάββατο 9 το πρωί με 6 το απόγευμα). Σε εορταστικούς ρυθμούς λειτουργούν τα καταστήματα αυτή την εβδομάδα λόγω πάσχα. Υπενθυμίζεται ότι τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά τη δευτέρα του πάσχα (9/4). Κλειστά από την πέμπτη 03 ιανουαρίου 2019 θα επανέλθει το ωράριο που ακολουθείται. Πινακασ καταστηματων που λειτουργουν με συνεχομενο ωραριο.

Από την πέμπτη 22 απριλίου 2021 ξεκινάει το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων για την περίοδο του πάσχα ωραριο καταστηματων. Το εορταστικό ωράριο καταστημάτων έχει ήδη μπει σε εφαρμογή σε όλη την επικράτεια.

Posting Komentar

0 Komentar